Palvelumuutot

Suoritamme yksityiskotien ja yritysten muuttoja pelkästä kuljetuspalvelusta aina täyden palvelun muuttoon asti.

Olemme toimineet alalla jo lähes 50 vuotta.

  • Palvelumuutot: Saat muuttoosi haluamasi palvelut; muuttoauton, lisäkantoavun, muuttolaatikot ja mahdolliset pakkausmateriaalit. Täyden palvelun muutto sisältää em. lisäksi muuton suunnittelun, pakkausavun, kalusteiden purkamisen ja kasaamisen, siivouspalvelun ja kaiken muun mitä asiakas palveluun haluaa. Muuttoja suoritamme useilla eri kokoisilla muuttoautoilla. Jokaiseen muuttoon valitsemme ajoneuvon niin, ettei tulisi turhaa ylimääräistä ajoa kohteiden välillä. Tämä on ilmastoystävällinen tapa, joka säästää tuntiveloitteisissa lähimuutoissa myös asiakkaan kukkaroa. Lisäksi tavarat säilyvät helpommin siistinä kun niitä saa aseteltua kuormatilaan väljemmin. Kaikissa muuttoautoissamme on hyvä varustus; takalaitanostimet, nokkakärrit, suojausvälineet ja kuormansidontatarvikkeet.
  • Omatoimimuutot: Kaikkea käyttämäämme kalustoa voit myös vuokrata meiltä. Isoja pakettiautoja, kuorma-autoja, muuttolaatikoita, nokkakärryjä jne.
  • Yritysmuutot: Suunnittelemme yritysten muuttokuljetukset asiakkaan kanssa siten, että asiakkaan toiminta häiriintyy mahdollisimman vähän muuton vuoksi. Yritysmuuttoon tarvitaan yleensä myös arkistojen tuhouspalvelua, jätelavoja, kalustesuunnittelua yms. ja nämä kaikki saat kauttamme. (kuvassa Metla Joensuun yritysmuutto)
  • Ylimääräiset tavarat: Muuttojen yhteydessä saamme tavaroita joko hävitykseen (alk. 10 € / kpl) tai vaihtoehtoisesti käytämme kumppanimme Realisointi Karelian palveluita. Heidän erikoisuutenaan on mm. ammattijärjestäjän palvelut sekä ylimääräisen irtaimiston realisointipalvelu. Katso lisää www.realisointikarelia.fi.

Kysy tarjous muuttopalvelusta

Palvelumuutot  - Metla Joensuu
Pyydä tarjous